Tientallen ex-coronapatiënten zijn nog steeds niet volledig gerevalideerd. Heb jij ook corona gehad en voel jij je ook nog steeds niet 100% fit? Met onze speciale corona revalidatie programma word jij sowieso weer fitter!
Door de lockdown zijn de spotscholen natuurlijk nog steeds dicht. Hierdoor is sporten zoals je gewend was nog steeds niet mogelijk. Toch is het belangrijk om te blijven bewegen, zodat je weer fitter word. Stilzitten is namelijk voor niemand goed en brengt daarentegen een hoop risico’s met zich mee.

Beweging.
Om voldoende te bewegen heb je niet persé een sportschool nodig. Wij geven nu buiten les, online les en aan huis les. Geheel coronaproof! Thuis kan je genoeg oefeningen doen, zelfs als je een klein huis hebt. Veel ruimte is niet nodig. Met de volgende tips kan je zelfs vandaag al beginnen.
● Je kan de oefeningen die je in de sportschool op een matje doet ook allemaal thuis doen. Denk hierbij aan: planken, crunches, glute bridge etc.
● Je kan de trap gebruiken. Een goede cardio oefeningen om een aantal keer heen en weer te lopen. Dit is de manier om flink wat calorieën te verbranden. Daarnaast kan je op de trap calf raises doen, step ups, bulgarian split squat etc.
● Vind je sporten niet leuk dan zijn er voldoende andere bezigheden in huis. Denk hierbij aan stofzuigen, de ramen zemen, tuinieren etc. Dit is ook allemaal beweging.

Wij hebben een speciaal corona revalidatie programma. Naast het opbouwen van je conditie en spiermassa is ook voeding erg belangrijk. Laten wij samen met onze personal trainer en diëtist kijken naar de juiste begeleiding voor jou. Verantwoord en zorgvuldig gaan wij er samen voor zorgen dat jij je weer fitter gaat voelen.

Neem nu contact op met ons en wij helpen jou met het revalideren!
W: www.confidentgym.nl
E: info@confidentgym.nl
T: 0617722137