fbpx

Vanwaar de naam Confidentgym?

In de naam ‘Confidentgym’ is het Engelse woord ‘Confident’ verwerkt wat zelfverzekerd betekent. Uit onderzoek is gebleken dat sporten een aanzienlijke bijdrage levert aan een positief gevoel van trots en eigenwaarde. Door te sporten ga je beter in je vel zitten, wat goed is voor je algehele stemming. Door sporten veranderd je lichaam, je vetrolletjes verdwijnen en je ontwikkeld spieren. Wij van Confidentgym helpen je graag van je onzekerheid af!

Confidentgym biedt verschillende diensten aan waarin voeding en fitness de hoofdrol spelen. Voeding en fitness zorgen ervoor dat je lichaam gaat veranderen, afhankelijk van jouw doelen en wensen. Je lichaam wordt strakker en je conditie verbeterd.

Het gebeurt weleens dat je geen zin hebt om te gaan sporten, maar nadat je hebt gesport voel je lekkerder in je vel. Je bruist van de energie en je bent een stuk vrolijker dan toen je de deur uitging. Tijdens het sporten komt er endorfine, serotonine en dopamine vrij. Allemaal neurotransmitters; stoffen die ervoor zorgen dat zenuwcellen met elkaar communiceren. Endorfine zorgt voor een gelukzalig en euforisch gevoel en vermindert pijn. Serotonine, ook wel het gelukshormoon, geeft je een gelukkig gevoel en reguleert onder andere je eetlust, gemoedstoestand en slaap. Dopamine zorgt ervoor dat je gemotiveerd bent om door te gaan, geeft een gevoel van beloning en maakt je blij. Hierdoor wordt je gelukkig als je gaat sporten en dit geeft je ook meer zelfvertrouwen

Bij de Personal Training van Confidentgym zijn wij jouw stok achter de deur. Hierdoor zijn smoesjes verleden tijd! Laten wij samen werken aan jouw gezondheid en zorgen voor een zelfverzekerd gevoel!

Zie op de website Personal Training aan huis of Personal Training op locatie!

Naast dat Confidentgym personal training aanbiedt, biedt het ook bedrijfsfitness en online coaching aan. Past dit beter bij jou? Bezoek dan de website www.confidentgym.nl. Wij werken graag samen met jou aan jouw gezondheid!