over ons

over het team

Over ons

Ik werk met jou samen om een volwaardig voedingsplan en gezonde leefstijl te creëren

CONFIDENTGYM is gestart met als oogpunt een voor jouw gezonde leefstijl te creëren. CONFIDENTGYM.nl is een coaching platform geschikt voor elke man en vrouw die extra hulp nodig heeft bij het behalen van zijn of haar doelen, ongeacht leeftijd, het soort sport, de tijd of het aantal keren sporten in de week. Risha Kalloe haar coaching model is gebaseerd op de huidige trainings- en voedingswetenschappen, rekening houdend met de persoonlijke wensen van elk individu.

N

Doel

Het team van Confidentgym bestaat uit gediplomeerde trainers en voedingsexperts.  Wij delen met z’n allen dezelfde visie: onze leden helpen met het behalen van hun wensen en doelen. Wij zijn daar erg flexibel in, bij ons is alles bespreekbaar.

N

Levensstijl

De trainers hebben allemaal een gezonde levensstijl, dit is ook fysiek aan hun te zien. Wij willen daarmee ook gezondheid en zelfverzekerdheid uitstralen en dit overbrengen op de leden.

N

Dieet

Elke trainer let stuk voor stuk op zijn/haar voeding. Het is namelijk geen dieet, maar een levensstijl die wij allen volgen. Ook wij hebben een keer een cheatmeal, dit hoort erbij. Het moet wel leuk blijven voor iedereen !

Waardering van onze klanten

Bereikbaarheid

Ervaring

%

Gemotiveerd

 Mijn verhaal

Maak kennis met Risha, Personal trainer

Mijn naam is Risha Kalloe. Tijdens mijn opleiding tot fitnessinstructeur en personal trainer vond ik mijn weg naar de sportschool. Ik heb gewerkt met groepen maar ook met individuele klanten. De individuele klanten heb ik begeleid bij het afvallen, spiermassa aankomen en andere doelen. Tijdens het begeleiden van verschillende doelgroepen kwam ik erachter dat ik persoonlijke aandacht geven het leukst vond.

Naast het sporten heb ik ook mijn opleiding tot diëtiste afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Hier heb ik mijn kennis wat betreft voeding verbreed om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Als personal trainer help ik jou je doelen te behalen.

Met jouw inzet en onder mijn begeleiding zal jouw lichaam fysiek en mentaal sterker worden. Met de juiste balans in training, voeding en plezier in bewegen gaan wij het gewenste doel behalen. Een combinatie van deze factoren zorgt voor een sterk en gezond lichaam. Daar wordt je zelfverzekerd van!