Personal Training aan huis heeft vele voordelen. Denk hierbij aan: tijd, niet afhankelijk, binnen handbereik, niet meer wachten, een stok achter de deur, enz.

Tijd
Wanneer je thuis traint heb je geen reistijd. Dit is kostbare tijd, die je weer anders kan besteden. Dit is een gemakkelijke manier van sporten die in een volle agenda moet passen en toch voor resultaat zorgt!

Niet afhankelijk
Bij personal training aan huis ben je niet afhankelijk van het weer, vervoer of andere zaken. Regen of kou is dus geen excuus meer!

Binnen handbereik
Wanneer je thuis sport is alles binnen handbereik. Denk aan je sportkleding, water en de douche. Zo kunt u lekker snel onder de douche stappen na het sporten.

Niet meer wachten
Ideaal je hoeft nooit te wachten op een apparaat zoals in de sportschool, dit scheelt ook weer tijd en ook frustraties. Daarnaast heb je geen last van andere mensen die meekijken of op je staan te wachten. Je kan vrijuit sporten met Personal Training aan huis.

Stok achter de deur
Velen vinden de sportschool leuk voor eventjes, daarna haken de meeste af door gebrek aan discipline en motivatie. Jouw personal trainer aan huis is jouw stok achter de deur, dit zorgt voor de discipline en motivatie die jij nodig hebt! No Excuses.

Risha Kalloe Personal Training aan huis
Veel mensen vragen zich af wat de kosten nou precies zijn van Personal Training aan huis. Natuurlijk kost Personal Training aan huis wel geld, meer dan een abonnement bij een sportschool. Hier mag je elke dag komen, maar doe je dat zelf ook? Ben jij zo gemotiveerd om zelf vaker dan 2x per week te gaan sporten?  Je hebt daar natuurlijk geen stok achter de deur en persoonlijke begeleiding aan huis. Onze Personal Trainers gaat samen met jou aan de slag om jouw persoonlijke wensen en doelen te behalen. Onze Personal Trainers zijn allemaal gecertificeerd dus hebben de juiste kennis van Personal Training.

De kosten liggen tussen de 30 en 90 euro per uur. Dit bedrag loopt erg uiteen, dat klopt. De prijs per uur hangt af van verschillende factoren zoals:
– De ervaring van de personal trainer
– Afname pakket of losse les
– Het aantal sessies per week
– Alleen trainen of in een groep
– Thuis trainen of op locatie
– Eventuele specialiteiten van de Personal Trainer

Een intakegesprek is bij ons geheel vrijblijvend en kosteloos. Ook de medische intake. Hoeveel je vervolgens per training betaalt hangt dus af van een aantal factoren. Eén daarvan is het aantal trainingen dat je afneemt. Hoe meer trainingen je afneemt, hoe lagere de prijs per training. Dus: hoe langer de binding met ons is, hoe minder je betaalt.

De vraag ‘wat kost een personal trainer?’ gaat over prijs-kwaliteitverhouding. Bij ons krijg je waar voor je geld. Jouw personal trainer komt bij jou thuis, op kantoor of elke andere gewenste locatie en neemt de benodigde materialen voor de training met zich mee. Wij zijn jouw motivator, stok achter de deur, trainer en geven daarbij ook persoonlijk voedingsadvies. Onze trainers hebben ruime kennis en ervaring, hebben plezier in wat ze doen en zijn gemotiveerd om te motiveren!

Tip: de kosten van personal training zijn voor ondernemers in sommige gevallen fiscaal aftrekbaar!

Schrijf je nu in voor een intakegesprek bij ons geheel vrijblijvend en kosteloos.